Vinnere av Innovator 2013

400 feststemte deltakere. Direkte overføring på NRK Midt-Nytt, NRK radio og prisdryss til gründerbedrifter i tre kategorier.
Gårsdagens Innovator i Samfundet i Trondheim ble en feststemt kveld i nyskapingens ånd.
picture - all winners innvoator 2013

 

Picture - Connect LNG

Studentbedriften Connect LNG vant den gjeveste prisen, Startstøttestripendet på 500.000 kroner.  De unge studentene fra Entreprenørskolen tok innersvingen på konkurrentene CompBuoy, Atla Lasers og CrayoNano med sitt kostnadseffektive lastebøyesystem for naturgass.

  

Picture - MRPC

Konkurransen om å bli beste Take-Off bedrift, ble et rent Romsdalsk oppgjør mellom Marine Roll & Pitch Controll  og selskapet Geopol. Ove Sporsheim og MRPC trakk det lengste strået og kan ta med 100.000 kroner tilbake til Molde. MRPC gjør båter stødigere i sjøen og har nettopp fått patent i USA for sin teknologi.

 

 Picture - GRIP

Nytt av året i Venture Cup  var at studenter fra NTNU og høyskolene i Midt-Norge konkurrerte seg i mellom om de beste forretningsplanene.  Her ble det delt ut første og andrepris til en bedrift ved hvert lærested i tillegg til en regional vinner i Hovedklassen og i Entreprenørklassen.

Vinner i Hovedklassen ble GRIP fra HiST. GRIPs ide er et sikringssystem for barnevogner på bussen.  Vinner i Entreprenørklassen ble Aalberg Audio med sin effektstyringsboks for el-gitarer. Aalberg Audio fikk også pris for beste pitch under utdelinga.  Både GRIP og Aalberg Audio går videre til den nasjonale finalen i Venture Cup seinere i år.

 

Se flere bilder fra Innovator her


Share this page